Table BBQ

Bereid u voor op een ware eilandtraditie! Elke donderdag bieden wij de enige Table BBQ van Bonaire en het fenomeen is al uitgegroeid tot een van de meest populaire culinaire verrassingen op het eiland.
U krijgt op uw tafel uw eigen volledig voorbereide BBQ en een keur aan vlees, kip en vis, aangevuld met groenten en salade, sauzen en broodjes. Geniet van uw eigen grilltalent onder het genot van livemuziek of DJ's op het strand. Er is geen andere dinerervaring als deze op Bonaire
Met name in september, oktober en november zijn de BBQ's afhankelijk van weersomstandigheden, want bij teveel wind is het vanwege rook en vonken minder prettig barbecueën!

Full Moon Party

De Full Moon Party bij de Hang Out Beachbar is inmiddels bijna wereldberoemd te noemen. Accommodatieverhuurders op Bonaire krijgen regelmatig de vraag wanneer de 'FMP' gepland staat, zodat ze daar rekening mee kunnen houden bij het boeken van hun villa of appartement.
Elke maand op zondag, de zondag die het dichtst bij de vollemaanstand is, beginnen de DJ's, die vaak vanuit het buitenland overkomen om op de Full Moon Party te draaien, om 3pm hun mellow klanken over het strandje te verspreiden. De dag begint voor wat betreft de muziek vaak lekker 'loungy' en wordt tegen het einde van het feest, meestal zo rond 11pm, vaak lekker stevig, zonder dat de DJ's daarbij uit het oog verliezen dat ze bij een strandbar in het Caribisch gebied aan het draaien zijn.
Onze gasten staan lekker met hun voeten in zand te dansen en wij zorgen voor de perfecte atmosfeer met vaak speciale cocktailbars, stands met bijzondere mousserende wijnen of bijvoorbeeld vuurdansers.
Ben je je reis naar ons eilandje aan het inplannen, hou dan rekening met de datum van de Full Moon Party. Het is de moeite waard!

Live - Muziek

Bij de Hang Out Beachbar laten we altijd al lekkere chill out-muziek door de speakers klinken, maar wat is er lekkerder dan genietend van je cocktail of ander drankje, op je strandbedje of aan de bar, luisterend naar een fantastische live-act? Met enige regelmaat hebben we, meestal op een zaterdag of zondag, live-muziek variërend van coverbands tot en met een André Hazes-imitator. Hou vooral onze Facebookpagina in de gaten, want daar doen we alle aankondigingen als eerste!